• אבי לוי, שף מלון אירופה

מתכון לגרבלקס - סלמון כבוש

עודכן: 19 באפר׳

באדיבות הבלוג הכלי והמתכון



גרבלקס - סלמון כבוש

מצרכים:

  • 500 גרם פילה סלמון טרי נקי מעצמות ועור

  • 2 כפות וודקה

  • חצי כוס מלח גס

  • חצי כוס סוכר

  • חצי כפית פלפל שחור גרוס

  • 3 כפות שמיר קצוץ

  • גרידה מרבע קליפת תפוז


הסלמון בזמן כבישה

אז איך כובשים סלמון?

אופן ההכנה:

  • מעסים את הנתח בוודקה משני הצדדים.

  • מערבבים כל שאר המרכיבים בקערה.

  • בתבנית מניחים חצי מהתערובת ואז את נתח הסלמון ומעל מוסיפים את החצי הנותר ומכסים את הנתח מכל צדדיו עד לכיסוי מלא.

  • עוטפים ומכניסים למקרר ל -24 שעות.

  • לאחר מכן מוציאים את נתח הסלמון מהתערובת שוטפים היטב ומנגבים אותו.

  • פורסים דק ואוכלים

מתאים לכריכים סלטים ליד משקה אלכוהול ועוד.

ואיך מגישים?

מוזמנים לקבל השראה מהתמונה למעלה


גלילי גרבלקס עם עירית אבוקדו פילה תפוז וצ'יפס בטטה סגולה


ובנוגע לכלי? מעולה להגשה בצלחת דופן ישרה



צלחת דופן ישרה






רוצים לקבל עוד מתכונים מהשפים ולדעת מהו הכלי המומלץ להגשה?

בקרו בבלוג של מגבוני סיוון

באתר – "הכלי והמתכון", הירשמו ועקבו אחריו!






#מתכוןלגרבלקס#מגבוניסיוון#הכליוהמתכון#סלמוןכבוש

0 תגובות

אולי יעניין אתכם....
טרי משולחננו

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה