מתכון לגרבלקס - סלמון כבוש
עודכן: 19 באפר׳ 2022
באדיבות הבלוג הכלי והמתכון
מצרכים:
500 גרם פילה סלמון טרי נקי מעצמות ועור
2 כפות וודקה
חצי כוס מלח גס
חצי כוס סוכר
חצי כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות שמיר קצוץ
גרידה מרבע קליפת תפוז
אז איך כובשים סלמון?
אופן ההכנה:
מעסים את הנתח בוודקה משני הצדדים.
מערבבים כל שאר המרכיבים בקערה.
בתבנית מניחים חצי מהתערובת ואז את נתח הסלמון ומעל מוסיפים את החצי הנותר ומכסים את הנתח מכל צדדיו עד לכיסוי מלא.
עוטפים ומכניסים למקרר ל -24 שעות.
לאחר מכן מוציאים את נתח הסלמון מהתערובת שוטפים היטב ומנגבים אותו.
פורסים דק ואוכלים
מתאים לכריכים סלטים ליד משקה אלכוהול ועוד.
ואיך מגישים?
מוזמנים לקבל השראה מהתמונה למעלה
גלילי גרבלקס עם עירית אבוקדו פילה תפוז וצ'יפס בטטה סגולה
ובנוגע לכלי? מעולה להגשה בצלחת דופן ישרה
רוצים לקבל עוד מתכונים מהשפים ולדעת מהו הכלי המומלץ להגשה?
בקרו בבלוג של מגבוני סיוון
באתר – "הכלי והמתכון", הירשמו ועקבו אחריו!
#מתכוןלגרבלקס#מגבוניסיוון#הכליוהמתכון#סלמוןכבוש