• אבי לוי, שף מלון אירופה

מתכון ל סלט ג׳רג׳יר (גרגיר נחלים)

עודכן: 19 באפר׳

סלט עלים קל וחורפי מהמטבח הערבי
בריא טעים וזמין בחורף


מצרכים:

  • 1 חבילת עלי ג׳רג׳יר

  • 1 חבילת ערמונים קלויים וקלופים

  • חצי כוס חמוציות מיובשות

  • חצי בצל סגול

  • חצי כוס שבבי שקדים קלויים

  • 1 יח' תפוז

  • שמן זית

  • מיץ לימון

  • מלח

  • פלפל לבן

  • סומאק


אופן הכנה:

  • משרים, שוטפים היטב, מייבשים וקוצצים את עלי הג׳רג׳יר

  • מקלפים וחותכים את הבצל לרצועות דקות

  • מפלטים או מפרקים את התפוז לפלחים

  • מערבבים בקערה עם החמוציות ערמונים ושקדים מתבלים במלח פלפל סומאק שמן זית ולימון ומגישים

  • אפשר לשדרג עם תוספת של כדורי מוצרלה או כדורי לאבאנה




#אבילוי#שףמלוןאירופה#מלוןאירופה#סלט

0 תגובות

אולי יעניין אתכם....
טרי משולחננו

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה