• אבי לוי, שף מלון אירופה

רצועות אסאדו צלוי בתנור עם חרדל דיז'ון יין אדום וירקות שורש

עודכן: 16 בפבר׳ 2021

באדיבות הבלוג הכלי והמתכון


רצועות אסאדו צלוי בתנור עם חרדל דיז'ון יין אדום וירקות שורש

מתכון לנתח במשקל של כ- 1 קילו


מצרכים:


  • 1 קילו נתח אסאדו עם עצם

  • 1 יח' בצל מקולף חתוך גס

  • 1 יח' גזר מקולף חתוך גס

  • 1 יח' סלרי חתוך גס

  • 4 שיני שום מקולפות שלמות

  • 3 כפות שמן זית

  • 1 כוס יין אדום

  • 2 כפות חרדל דיז'ון

  • 4 גבעולי טימין

  • מלח גס

  • פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:


מסדרים בתבנית את ירקות השורש והשום

מניחים מעל את האסאדו

מערבבים בקערה את החרדל, יין, שמן זית תבלינים וטימין, יוצקים על האסאדו ומשרים לילה במקרר

לאחר מכן מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים ב-170 מעלות למשך 3 שעות עד ריכוך מלא


בוצ'ר של עץ

ובנוגע לכלי?

מעולה להגשה על בוצ'ר של עץ







רוצים לקבל עוד מתכונים מהשפים ולדעת מהו הכלי המומלץ להגשה?

בקרו בבלוג של מגבוני סיוון

באתר – "הכלי והמתכון", הירשמו ועקבו אחריו!




#רצועותאסאדוצלויבתנור#שמןזית#בוצ'רשלעץ#מגבוניסיוון#מתכון#ייןאדום

0 תגובות

אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה