• אבי לוי, שף מלון אירופה

פטריות ממולאות גבינות


פטריות ממולאות גבינות

מתכון ל 8 יח' בינוניות

באדיבות הבלוג הכלי והמתכון



מצרכים :

8 יח' פטריות שמפיניון או פורטבלו בינוניות


למילוי:

חצי גביע גבינת שמנת

50 גרם גבינת פטה מגורדת

50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

2 כפות גרעיני חמניה

מעט בזיליקום קצוץ

מלח

פלפל שחור גרוס

אגוז מוסקט טחון


לציפוי:

מעט חמאה מומסת

4 כפות פנקו

2 כפות פרמזן מגורדת


אופן הכנה:

מסירים מכל פטריה את הרגל בזהירות

מערבבים את מרכיבי המילוי לתערובת אחידה

ממלאים בכל פטריה עד ליצירת גבעה קטנה מעל הפטריה

מורחים בחמאה מומסת

טובלים בתערובת פנקו ופרמזן את החלק של הגבינות ליצירת ציפוי עליון

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 10 דקות או עד השחמה קלה של הציפוי

צלחת פורצלן לבנה







צלחות טאיג'י








ובנוגע לכלי? מעולה להגשה בצלחת פורצלן לבנה או בצלחות טאיג'י


רוצים לקבל עוד מתכונים מהשפים

ולדעת מהו הכלי המומלץ להגשה?

בקרו בבלוג של מגבוני סיוון באתר –

"הכלי והמתכון", הירשמו ועקבו אחריו!




#מגבוניסיוון#פטריותממולאותגבינות#הכליוהמתכון#שףאבילוי


0 תגובות

אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה