• אבי לוי, שף מלון אירופה

מתכון לסביצ'ה סלמון

באדיבות הבלוג הכלי והמתכון



מצרכים:

נתח סלמון נורבגי טרי חתוך לקוביות של 1 סמ

מלפפון חתוך לאורך באמצעות קולפן

צנוניות פרוסות דק

פלפל צ'ילי חריף

עלי מיקרו אפונה

שמן זית

מיץ לימון

חומץ בלסמי מצומצם

מלח

פלפל שחור גרוס


אופן הכנה:

רגע לפני ההגשה מערבבים בקערה את קוביות הדג עם הצנונית פלפל חריף שמן זית מיץ לימון מלח ופלפל לפי הטעם הרצוי.


מניחים על המגש ומפזרים את המרכיבים

מגלגלים את המלפפון ומוסיפים

מניחים את עלי המיקרו אפונה

ומטפטפים מעל את החומץ הבלסמי



ובנוגע לכלי? מעולה להגשה במגש מלמין efay תכלת



רוצים לקבל עוד מתכונים מהשפים ולדעת מהו הכלי המומלץ להגשה? בקרו בבלוג של מגבוני סיוון באתר – "הכלי והמתכון", הירשמו ועקבו אחריו!




#סביצ'הסלומון#מגבוניסיון#הכליוהמתכון#בלוג#אבילוי#שףמלוןאירופה

0 תגובות

אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה