• אבי לוי, שף מלון אירופה

מתכון למרק תירס עם נטיפי ביצים

מאת: אבי לוי, שף מלון אירופה





מצרכים :
  • 2 קופסאות תירס משומר ללא הנוזל

  • 1 כף אבקת מרק דגש

  • 2 כפות רוטב סויה

  • מלח

  • פלפל לבן

  • סוכר

  • 2 כפות קורנפלור מעורבבות במעט מים

  • 2 ביצים

  • שמן שומשום

  • עירית קצוצה



אופן הכנה:
  1. מבשלים בסיר את התירס עם מים

  2. מביאים לרתיחה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט עד שהתירס נשבר אך לא טחון

  3. מוסיפים אבקת מרק מלח פלפל לבן סוכר ורוטב סויה

  4. מסירים עם מצקת את הקצף מעל

  5. מסמיכים את המרק עם בלילת הקורנפלור

  6. מערבבים את הביצים בקערה ומוסיפים לאט תוך כדי בחישה של המרק

  7. מגישים בצלחת ומקשטים עם עירית קצוצה וטיפות שמן שומשום




#מרקתירס#אבקתמרק#קורנפלור#סויה#תירסעםנטיפיביצה#אבילוי#שףמלוןאירופה

0 תגובות

אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה