• אבי לוי, שף מלון אירופה

פרגית ממולאת פלפל קלוי ותרד בשיטת סו וויד

באדיבות הבלוג הכלי והמתכון



מצרכים:

1 סטייק פרגית עם עור

1 פלפל אדום קלוי מקולף וחתוך ל 2

חופן עלי בייבי תרד

מעט שבבי שקדים קלויים

מלח

פלפל שחור גרוס

פפריקה מתוקה


אופן הכנה:

מניחים את הפרגית עם החלק של העור על קרש חיתוך

מתבלים במלח פלפל ומפזרים את השקדים הקלויים

מניחים מעל את הפלפל האדום הקלוי והתרד

מגלגלים לצורת רולדה

מגלגלים בניילון נצמד ומהדקים בצדדים

מכניסים לשקית וואקום ואוטמים

מפעילים את מכשיר הסו וויד בסיר או מיכל עם מים ל- 70 מעלות

ברגע שמגיע ל- 70 מעלות מכניסים את השקית עם הפרגית הממולאת למשך שעה

ברגע שמצפצף המכשיר שסיים את הזמן מוציאים מהסיר ומהשקית

מתבלים את הפרגית מסביב במלח פלפל ומעט פפריקה וצורבים לכמה שניות במחבת

פורסים ואוכלים.




בתמונה מוגש עם קרם אפונה ורצועות בטטה מטוגנות


ובנוגע לכלי? מעולה להגשה בצלחת צ'רציל / נטור שחורה



רוצים לקבל עוד מתכונים מהשפים ולדעת מהו הכלי המומלץ להגשה?

בקרו בבלוג של מגבוני סיוון באתר - "הכלי והמתכון", הירשמו ועקבו אחריו!


#פרגית#מגבוניסיון#הכליוהמתכון

0 תגובות

אולי יעניין אתכם....
טרי משולחננו

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה