• אבי לוי, שף מלון אירופה

מתכון לסלט עלים ופירות טריים ברוטב ויניגרט דבש וזעתר

עודכן: 19 באפר׳



מצרכים :

  • 1 חבילת מיקס עליי בייבי

  • 1 יח' אפרסמון

  • 1 יח' אגס

  • 1 יח' תפוח פינק ליידי

  • גרעינים מרימון 1

  • חופן אגוזי מלך קלופים

לוינגרט
  • רבע כוס שמן זית

  • רבע כוס מיץ לימון

  • חופן עלי זעתר טריים או מיובשים

  • 1 כף חרדל דיזון

  • 3 כפות דבש

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס


אופן הכנה:
  • חותכים את הפירות למקלות דקים

  • מערבבים עם עליי הבייבי

  • מניחים בקערת הגשה ומפזרים מעל את האגוזים וגרעיני הרימון

  • מכינים את הויניגרט:

  • במעבד מזון מניחים את המרכיבים חוץ משמן הזית ומפעילים

  • את שמן הזית מטפטפים באיטיות לתוך מעבד המזון עד ליצירת אמולסיה

  • מפזרים את הויניגרט מעל הסלט ומגישים





#סלט#עלים#פירות#ויניגרט#דבש#זעתר#עליבייבי

0 תגובות

אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה