• אבי לוי, שף מלון אירופה

כרובית שלמה צלויה עם טחינה וצ'ימיצו'ורי

עודכן: 7 ביולי 2021

באדיבות הבלוג הכלי והמתכון


לכרובית:

1 ראש כרובית שלם עם התפרחת

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס


לצ'ימיצ'ורי:

פטרוזיליה קצוצה

פלפל אדום קצוץ

בצל סגול קצוץ

שום כתוש

שמן זית

חומץ

מלח

פלפל שחור

סוכר


לטחינה:

טחינה גולמית

מים קרים

מיץ לימון

מלח ופלפל


אופן הכנה:

שוטפים היטב את הכרובית ומשרים 10 דקות במים עם מלח.

שוטפים היטב ומסננים מהמים.

מרתיחים בסיר עם מים 10 דקות והופכים לעוד 5 דקות.

מניחים בתבנית אפייה ומורחים שמן זית מלח ופלפל גרוס וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ 10-15 דקות עד השחמה קלה של הכרובית, מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל את הטחינה והצ'ימיצ'ורי.


צלחת מודולו נטור שחורה

את הנייר הזה תוכלו למצוא גם כן במגבוני סיוון – כלים וציוד למטבח המקצועי ובקשר לכלי המומלץ להגשה? נסו צלחת מודולו נטור שחורה המתאימה מאוד למנה עיקרית











#מתכון#כרוביתצלויהעםטחינה#מגבוניסיוון#הכליוהמתכון#צלחתמודולונטורשחורה

0 תגובות

אולי יעניין אתכם....
טרי משולחננו

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה