• אבי לוי, שף מלון אירופה

מתכון לכנאפה כבדים עם פירות יער סילאן וטחינה גולמית

באדיבות הבלוג הכלי והמתכון



מצרכים:

אטריות קדאיף חתוכות לאורך 5 סמ

כבדי עוף צלויים קלות

בצל חתוך לרצועות דקות

שמן זית

מיקס פירות יער

פיסטוק קלוי חתוך גס

טחינה גולמית

סילאן

מלח

פלפל גרוס

בצל ירוק חתוך לאורך ומושרה במי קרח

סירופ סוכר חם (סוכר מים מיץ לימון וטיפה מי ורדים)


אופן הכנה:

בסיר עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה

ומוסיפים את הכבד לעוד דקה

ומתבלים במלח ופלפל גרוס

מערבבים את האטריות קדאיף החתוכות עם מעט שמן זית

מניחים רינג על תבנית עם נייר אפייה

מרפדים בשכבה דקה של קדאיף

מוסיפים שכבה של כבדים עם בצל

מסדרים עוד שכבה עבה יותר של קדאיף

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 10 דקות או עד הזהבה של הקדאיף

מוציאים מניחים על צלחת ההגשה ויוצקים מעט מהסירופ

מניחים מעל הקדאיף מהרצועות בצל ירוק

ומסביב מקשטים בפירות יער פיסטוקים טחינה וסילאן



את המנה מכינים באמצעות רינג שאותו ניתן לרכוש במגבוני סיוון –

הבית של השפים ואוהבי המטבח

ובנוגע לכלי? מעולה להגשה בצלחת צ'רציל המהממת וגם אותה תוכלו לרכוש במגבוני סיוון


רוצים לקבל עוד מתכונים מהשפים ולדעת מהו הכלי המומלץ להגשה?

בקרו בבלוג של מגבוני סיוון באתר – "הכלי והמתכון", הירשמו ועקבו אחריו!



#כנאפה#מלוןאירופה#אטריותקדאיף#מגבוניסיון

0 תגובות

אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה