• אבי לוי, שף מלון אירופה

גליל לברק על מצע סלט שעועית שחורה

באדיבות הבלוג "הכלי והמתכון"

גליל לברק על מצע סלט שעועית שחורה

מצרכים לדג ומרינדה:

פילה לברק טרי

פטרוזיליה

בזיליקום

עגבניות מיובשות

שן שום

מיץ לימון

שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס


מצרכים לסלט:

שעועית שחורה מבושלת עד ריכוך מלא

קוביות בטטה מטוגנות לריכוך מלא

פטרוזיליה קצוצה

שמן זית

חומץ בלסמי

מעט סילאן

מלח

פלפל שחור


אופן ההכנה:

טוחנים את מרכיבי המרינדה במעבד מזון

משרים את הדג במרינדה כשעה

מגלגלים מהחלק העבה לכיוון החלק הדק

מניחים בתבנית שקעים

אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 10 דקות

מערבבים את מרכיבי הסלט

מניחים על צלחת הגשה את הסלט ומעל מניחים את הדג

מומלת להגיש עם שום קונפי ורצועות טורטייה מטוגנות

מומלץ להגיש בצלחת לבנה פורצלן


צלחת לבנה פורצלן

את הצלחת היפיפייה וצלחות מהודרות,

כמו גם כלים אחרים יפים להגשה ואירוח,

תוכלו לרכוש במגבוני סיוון.



רוצים לקבל עוד מתכונים מהשפים ולדעת מהו הכלי המומלץ להגשה?

בקרו בבלוג של מגבוני סיוון באתר –

"הכלי והמתכון", הירשמו ועקבו אחריו!





#גליללברק#מצעשעועיתשחורה#מגבוניסיון#הכליוהמתכון

0 תגובות

אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה