חיפוש
מתכון לאסאדו צלוי עם חרדל ויין
- אבי לוי, שף מלון אירופה
- 24 בדצמ׳ 2021
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 15 ביולי 2022

מצרכים:
נתח אסאדו עם עצם במשקל כ 2 ק"ג
3 כפות חרדל דיזון
2 כוסות יין אדום
3 כפות שמן זית
6 שיני שום
כמה גבעולי טימין טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
שוטפים את נתח האסאדו מייבשים ומניחים בתבנית
בקערה מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהשום וטימין
יוצקים על האסאדו ומעסים מעט את הנתח
מניחים מעל הנתח את שיני השום והטימין
מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך כ- 3.5-4 שעות עד שהבשר רך ונופל העצם
#אסדאדוצלוי#חרדן#יין#שף#מתכון#אבילוי
3
פוסטים קשורים
הצג הכולאפילו סקס אירוע אפשר לעשות בלי דקירות סכין
משטרת מחוז צפון, תחנת טבריה מבקשת את עזרת הציבור באיתור נעדר העונה לשם פרידריך קרל ליים (תייר גרמני) אשר נראה לאחרונה בתאריך 09/05/25...