• אבי לוי, שף מלון אירופה

מתכון לאסאדו צלוי עם חרדל ויין


מצרכים:

  • נתח אסאדו עם עצם במשקל כ 2 ק"ג

  • 3 כפות חרדל דיזון

  • 2 כוסות יין אדום

  • 3 כפות שמן זית

  • 6 שיני שום

  • כמה גבעולי טימין טרי

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס


אופן הכנה:

  • שוטפים את נתח האסאדו מייבשים ומניחים בתבנית

  • בקערה מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהשום וטימין

  • יוצקים על האסאדו ומעסים מעט את הנתח

  • מניחים מעל הנתח את שיני השום והטימין

  • מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום

  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך כ- 3.5-4 שעות עד שהבשר רך ונופל העצם



#אסדאדוצלוי#חרדן#יין#שף#מתכון#אבילוי

3

0 תגובות

אולי יעניין אתכם....
טרי משולחננו

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה