• אבי לוי, שף מלון אירופה

מרק פטריות וערמונים



מצרכים:

  • מעט שמן זית או חמאה

  • 1 בצל בינוני קצוץ

  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכה לפרוסות

  • 1.5 ליטר ציר ירקות/מים עם אבקת מרק פטריות או דגש

  • 1 חבילת ערמונים חתוכים

  • מלח

  • פלפל שחור

  • מוסקט טחון

  • עלים מ 3 גבעולי טימין

  • בלילת קמח ומים להסמכה

  • (שמנת מתוקה לא חובה)


אופן הכנה:

  1. בסיר עם מעט שמן זית או חמאה

  2. מאדים את הבצל ופטריות

  3. מוסיפים את הציר / מים עם אבקת מרק והערמונים

  4. מביאים לרתיחה מסירים הקצף מלמעלה ומתבלים במלח פלפל מוסקט וטימין

  5. מסמיכים לדרגה הרצויה

  6. מגישים עם זילוף שמנת מתוקה מעל





#מרקפטריות#ערמונים#חמאה#שמןזית#טימין#מוסקט#אבקתמרק

0 תגובות

אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה