יריד תיירות בינלאומי בברלין - אבל טבריה לא הייתה שם
עדלאידע לא הייתה השנה בטבריה! זו עובדה! לפחות אם חכמי החלם בעיריית טבריה, יו"ר הוועדה הממונה היה שולח משלחת אנשי תיירות מהעיר טבריה ליריד התיירות הבינלאומי ITB שהתקיים בברלין. אם היו שולחים הייתי אומר שיש מישהו שדואג לתיירות בעיר.
אבל מה שנראה הוא, שלא אכפת לאף אחד מהעסקים בעיר, מהעיר ובמיוחד לא לפקיד הממשלתי הממונה, בועז יוסף, שמתהדר בנוצות לא לו על עשייה שאין בה דבר וחצי דבר.
ראה פארק ברקו, ראה רחובות העיר טבריה, ראה חיובי הארנונה המנופחים, ראה מה עלה בגורל אגרות השלטים מרבית בעלי העסקים מורידים את השלטים או הופכים אותם ומשלמים רק על משהו קטן מינימליסטי. שוד לאור היום ובחסות משרד הפנים של בעלי העסקים, האזרחים, התושבים והאורחים בעיר. הכל בכדי לשדוד עוד ועוד את בעלי העסקים שממילא קורסים מהעומס כלכלי וההוצאות, אפילו פתרון לחניות אין אבל העירייה לוקחת כופר חניה ולא מעניקה חניה למרכז העיר טבריה.
איש בעירייה או מחברי המועצה הממונה אפילו לא מנסה להגביר את התיירות לעיר ובכך להגדיל את ההכנסות לעיר ולתושביה בכך שהם אפילו לא שולחים משלחת לעידוד התיירות ביריד התיירות הבינלאומי בברלין שנערך מידי שנה ה-ITB. בושה וכלימה. תיירות עין גב שולחת משלחת וטבריה לא שולחת?! כולם בטבריה מתעסקים בפוליטיקה של שחני ביבים מהתקופות הגרועות שכולכם מכירים. וזאת, במקום לחפש מקורות הכנסה לעיר. כישלון קולוסאלי של כלל המערכות העירוניות בעיר.