• אבי לוי, שף מלון אירופה

דואט דגים על מצע סלט קינואה

באדיבות הבלוג הכלי והמתכון


מצרכים:


לדגים:

פילה לברק קטן

נתח סלמון בעובי 2 אצבעות

שמן זית

מיץ לימון

שום כתוש

טימין קצוץ

מלח

פלפל שחור גרוס


לקינואה:

1 כוס מיקס קינואה בצבעים שחור לבן אדום

1.75 כוס מים רותחים

מלח

פלפל לבן

פטרוזיליה קצוצה

סלרי קצוץ

שקדים קלויים




אופן הכנה:


הדגים

מתבלים את הדגים בשמן לימון מלח פלפל שום וטימין

מסדרים את הדגים בתבנית כאשר הלברק עם העור כלפי מעלה ומעליו הסלמון

אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 10 דקות


הקינואה

שוטפים את הקינואה ומסננים

בסיר עם מעט שמן זית מטגנים את הקינואה מעט ומוסיפים את המים הרותחים ומתבלים במלח ופלפל

מכסים ומנמיכים את האש למשך כ- 20 דקות

מכבים את האש ומשהים עוד 10 דקות

מוסיפים את הפטרוזיליה סלרי ושקדים


להגשה:

פלפלים קלויים

(פלפל אדום קלוי מקולף וטחון עם שמן זית מלח ושום)

חתיכה של דף אורז מטוגן בשמן עמוק

עלי מיקרו אפונה

הרכבת המנה:

מניחים בצלחת מעט מהסלט קינואה

מעל מניחים את הדגים

דף האורז המטוגן והמיקרו אפונה

ומורחים פס מהממרח פלפלים קלויים


צלחת מודולו נטור שחור

ובנוגע לכלי? מעולה להגשה בצלחת מודולו נטור שחור אותה תוכלו לרכוש במגבוני סיוון









רוצים לקבל עוד מתכונים מהשפים ולדעת מהו הכלי המומלץ להגשה? בקרו בבלוג של מגבוני סיוון באתר – "הכלי והמתכון", הירשמו ועקבו אחריו!



#מגבוניסיוון#הכליוהמתכון#מלוןאירופה#אבילוי

0 תגובות

אולי יעניין אתכם....
טרי משולחננו

מה מעניין אתכם לקרוא? בחרו קטגוריה