כוכב הצפון, גיליון 2360, 9.11.18
מיכאל לרר
לפני כמעט שנה, כתבתי כאן בעיתון לראשונה שהגיע הזמן לשנות. לא חשבתי שתינתן לי ההזדמנות לשנות אך אין ספק שקיוויתי והנה – היום אני גאה ונרגש לומר – אני חבר מועצת עיריית טבריה.
לצד ההתרגשות, אני מבין את גודל האחריות. המליצים יזלזלו וילגלגו. אבל כמי שביקר את חברי המועצה היוצאת ומבין את גודל ההזדמנות שיש לחברי מועצה, אם רק ישכילו להשתמש בה כראוי – אני יודע שחובת ההוכחה מוטלת עליי ואין לי כוונה לאכזב אף אחד ובמיוחד לא את עצמי.
אני מתכוון להיות חבר מועצה פעיל, ביקורתי, שירותי, זמין לכל דורש ובעיקר פועל למען כלל תושבי טבריה ולמען העיר כולה.
אני מתכוון לייצג ולקדם יוזמות עבור כלל האוכלוסיות, גם אלה שלא בחרו בי. גם אלה שלא זכו לייצוג, הרי מעל 5,000 קולות הלכו לאיבוד וכל זה, אך ורק בגלל אגו. אני מתכוון לפעול ללא אגו, למען טבריה ולמען כולם – הצעירים והמבוגרים. הדתיים והחילונים. אנשי השכונות ואנשי המגדלים. בעלי העסקים והעובדים.
בשבוע האחרון רצות שמועות רבות על חיבורים, על פיצולים, על חטיפות, על איומים – לכולם אני אומר – עזבו אתכם שטויות, תנו לעבוד!
אני לא מתכוון להגיב ולבזבז זמן על שמועות חסרות בסיס. מי שצריך לדעת, יודע את האמת ומי שרוצה את האמת מוזמן לשאול אותי. אפשר להתקשר או למצוא אותי ברשת. תמיד הקפדתי לומר את האמת ורק את האמת וכך אמשיך לעשות.
בינתיים, אני אוסף רעיונות למחברת, רעיונות שכבר העליתי פה מעל גבי העיתון וכאלה שעדיין נמצאות במגירה, כדי שברגע שנתחיל, נוכל להתחיל לעבוד במרץ.
כי מבחינתי, קיבלתי הזדמנות לא רק להישאר בטבריה אלא גם לשנות אותה וגם להחזיר את חבריי הצעירים לעיר. אני לא מתכוון לפספס את ההזדמנות הזאת. 5 שנים של עשייה שבסופם אעמוד לדין הציבור ואחרי הבחירות הללו, אני בטוח שתושבי טבריה ידעו לשפוט את נבחריהם לא על פי מראם או סגנון דיבורם אלא על פי מעשיהם.
אז אם יש לכם רעיון או יוזמה שלדעתכם צריך לקדם בעיר, אתם מוזמנים לפנות וביחד נפעל לקדם אותו. כי כעת, טבריה חייבת להתאחד למען כולנו ולהסתכל קדימה. כולנו ביחד באותה סירה, אז בואו נעזור לה לשוט.
בהזדמנות זו, אני רוצה להודות לכל מי שבחר בנו להיות השליחים שלכם במועצת העיר. נעשה הכל לשרת אתכם נאמנה! תודה רבה ובשבילכם בכל עניין, מיכאל לרר – Michael Lerer - Лерер Михаил
Lerer@LMP.co.il 052-6696868