הפינה המשפטית
מאת: עו"ד נועם פנחס
 
תאונות דרכים -פגע וברח לכתבה
 עשרת הדיברות לנפגע עבודה - לכתבה
 
 
 





בקרו באתר האינטרנט
החדש של הישוב
פוריה עילית. לאתר. 
תרבות ופנאי>
ערב שגרירים ב-b.b.b צמח "תלכי לראות במה מדובר..."

כוכב הצפון | גיליון 2265 | 9.12.65

מאת: רחל נחמני עיתון "כוכב הצפון"

כבר כשנכנסתי למקום הרגשתי שאני סוג של לקוח חשוב ואכן כך היה. ערב שגרירים הוא ערב שמיועד למעריצים, אוהבי בשר, אוהבי ההמבורגר הלקוחות הכבדים של ה-b.b.b, לכאלה שמעבירים את חוויה הקולינארית לאחרים - שגרירים!!!

מדובר באנשים שבאים להביע דעה, להחליט מה תהיה המנה החדשה והבאה של המקום.

השף אלפרדו פתח בדברים מצויד במבטא ארגנטינאי כבד, הסביר את המנות הראשונות, את המנות העיקריות, בהתלהבות משהו, הרגשתי שמדובר במשהו שנוגע לליבו, ארוחות שעדיין לא אכלו, יש..., הולך להיות מעניין.

התחלנו במנות הראשונות - חצילים קלויים עם בורגול, טחינה, עשבי תיבול, בצל סגול וצנוברים, כרובית באיולי (רוטב המורכב משיני שום ושמן זית. יש הנוהגים להוסיף לרוטב גם חלמון ביצה) שום, בטטה צלויה, סלק אפוי עם לבנה ופיסטוק ופרחי ארטישוק מטוגנים עם איולי עם לימון פיקנטי. הרגשתי שמתחילה לה אהבה חדשה ביני לבין b.b.b.

אחרי המנות הראשונות הגיעו המנות העיקריות - המבורגרים בשילובים חדשניים. אחרי מנות הפתיחה אני בחרתי את מנת ההמבורגר שלי, "רוסיני" - המבורגר צלוי, עם פרוסות דקיקות של פילה בקר ופרוסת כבד אווז צרוב, איולי של פטריות כמהין על וואפל בלגי כן, כן.. וואפל,   אספרגוס ברוטב יין אדום ומייפל, אי אפשר להעביר את הריח על גבי דפי העיתון אבל אפשר לומר בוודאות שהיה טעים בטירוף, השילוב המתקתק של הבשר עם הוואפל היה חדשני וטעים, כבד האווז היה נימוח בפה, הפילה בקר היה כמו פילה בקר. בהחלט מנה ששווה להכניס לתפריט היומי.

היו כאלה שאמרו שההמבורגר "פלורנטין" היה טעים, המבורגר בקר צלוי בגריל על ממרח לבבות ארטישוק, מעליו קרם תרד, גבינת עיזים וביצה עלומה (לי הייתה בראש בעיה קטנה) בתוך קרואסון חמאה, המנה הזאת קיבלה תשואות מהקהל ובסופו של דבר הבעיה בראש אצלי חלפ עברה לה עם הטעם. השף אלפרדו אמר שיש סיכוי שהמנה הזאת תכנס לתפריט היום יומי.

הערב היה מיוחד במינו, גם טעים וגם מרתק וזאת בזכות אלדר (קיבוצניק שעובד בחקלאות בקיבוץ בית אלפא) שכל הערב הגיש ומזג לנו סוגי בירות שמתאימות לארוחה בשרית, בנוסף, קיבלנו הסבר מפורט על כל בירה ובירה איך היא עשויה, מה גורם לבירה להיות מרירה ופחות מרירה, מה גורם לה להיות מתקתקת יותר או פחות, איזה סוג של תסיסה היא עוברת - של שעורה, חיטה, שיבולת שועל או דגנים אחרים, איפה מייצרים את הבירה וכמובן על ההיכרות שלו עם בירה בגיל 14 שעל זה ניתן עוד להתווכח...).

"חושבים מחוץ ללחמנייה" קוראים לזה ברשת b.b.b.  מגוון המבורגרים בקרואסון, בבריוש, בפיתה, בלחמניית אטריות ובוואפל בלגי.

מגוון ההמבורגרים המוגשים בצורה יצירתית ומחוץ לקופסא, לא בלחמנייה המסורתית, לדוגמא: המבורגר  בתוך קרואסון, המבורגר על בריוש או המבורגר בפיתה. 

מורן פלשנר, סמנכ"ל  השיווק של רשת   BBBאמרה: "רשת BBB מוקירה ומעריכה את לקוחותיה המונים כיום כ- 350,000 חברי מועדון אשר בוחרת בנו כל פעם מחדש ולכן בחרה להגיד להם תודה באמצעות ארוחת שף איכותיות. ארוחות אלו מתקיימות כבר מספר שנים וזוכות להצלחה רבה ולביקוש רב בקרב קהל לקוחות הרשת". עוד מוסיפה מורן: "ארוחות השף מאפשרות לנו לחשוף ללקוחותינו מנות חדשות ובעזרת  התגובות אנו מקבלים החלטות על חלק מהמנות שאף נכנסות לאחר מכן לתפריט הקבוע במסעדות הרשת".

רשת BBB נמצאת בבעלות אנשי העסקים רון שולמן, ירון ישראל, טל יתום, שגיב אברמסון ואהובה תורג'מן המשמשת גם כמנכ"ל. הרשת מונה 25 סניפים בפריסה ארצית. סניפי הרשת מעוצבים  בסגנון דיינר אמריקאי חדשני היוצר חוויה קסומה ואווירה חמה וביתית. לרשת מועדון לקוחות המונה היום מונה כ- 350 אלף חברים.

אין ספק כמי שזכתה בכבוד להיות טועמת של הרשת חזרתי הביתה מדושנת מעונג ובידיעה ברורה שאהבה חדשה יש ביני לבין b.b.b ולבטח אני עוד אחזור לשם בוודאות. אמרתי תודה יפה למארחים, לשף לצוות וכמובן למי ששלח אותי לשם. הייתה חוויה קולינרית מדהימה, מומלץ מאוד.

סה"כ 1 תגובות לכתבה זו
1. P4XPZg Way cool! Some very valid points! I appreci
P4XPZg Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this post plus the rest of the website is really good.
P4XPZg Way cool! Some very valid points! I appreci   20/12/2018
3.4.20, חגי רזניק: ליל הסגר
בליל הסגר נתחבק פחות, וכבר לא תהיה סעודה עם ריבוי המנות. בליל הסגר במקום לארח, נעלה ברשת תמונות של האוכל בלי ריח.
3.4.20, בימי הקורונה ממליצים השפים לא לוותר על קינוחים טעימים שאפשר להכין בבית,
שף שי לוינשטיין - "הגושרים מלון בטבע" מתכון לטארט פירות מקופסאות שימורים- תותים, אפרסק, ליצ'י, דובדבנים, אגסים, תפוחים ואננס. להמשך קריאה.
3.4.20, בימי הקורונה ממליצים השפים לא לוותר על קינוחים טעימים שאפשר להכין בבית
בימי הקורונה ממליצים השפים לא לוותר על קינוחים טעימים שאפשר להכין בבית, וגם לנצל את קופסאות השימורים שבמזווה. מנור זיתוני - שף מסעדת הדגים בנמל עין גב, מציע לימי הקורונה מתכון מתוק וטעים שכולם אוהבים להכנה עם הילדים לקרם ברולה... להמשך קריאה.
3.4.20, בני ברדא - מאהוד מנור לעבדול ואהב.
הזמר בני ברדא, חוגג 32 שנות זמר בסימן מיוחד עם אלבום חדש. אירועים, שמחות ומופעים בארץ ובחו"ל. להמשך קריאה.
3.4.20, מדור אוכל: מתכון לעוגת שוקולד כשרה לפסח- צופיה דרי
מצרכים לעוגה: בגודל 22/24 5 ביצים כוס סוכר 3/4 כוס שמן כוס שוקולית חצי מיכל שמנת מתוקה/ צמחית רבע כוס מים רותחים.. להמשך קריאה.
גיליון דיגיטלי של כוכב הצפון באינטרנט
בואו לחוות את חווית הגלישה באינטרנט עם המהדורה האינטראקטיבית של עיתון כוכב הצפון. יותר חדשות, יותר עניין, כתבות, ראיונות, סרטונים, כותבי דעות ומדורים ייחודיים, עכשיו בלחיצה.
עיתון כוכב הצפון בפייסבוק
עיתון כוכב הצפון עלה לפייסבוק, רוצים לנהל דיאלוגים עם עוד מגיבים, כנסו לפייסבוק של כוכב הצפון.
מייל אדום לשליחת חדשות
 
לוח נדל"ן בבנייה
 
יום שני, 06 אפריל2020
Wאבגדהוש
1429303101020304
1505060708091011
1612131415161718
1719202122232425
1826272829300102
הבא
הקודם
בניית אתריםבניית אתרים 

© כל הזכויות שמורות ל"עיתון כוכב הצפון" טבריה, רח' הגליל 1, ת.ד 196 טבריה.