|
|
|
הפינה המשפטית |
מאת: עו"ד נועם פנחס |
|
תאונות דרכים -פגע וברח לכתבה
| עשרת הדיברות לנפגע עבודה - לכתבה
| | | |
|
|
|
|
|
|
בקרו באתר האינטרנט
החדש של הישוב
פוריה עילית. לאתר. |
|
|
| 
| | | |
| | דעות רחוק/קרוב: שחר שחר: איש השנה ראשית, אקדים ואבהיר שלא הצבעתי עבורו. לא במערכה הראשונה, לא בשנייה, לא בשלישית וברביעית, ולמען האמת, מעולם לא. ולאוו דווקא בגללו אלא בעיקר בשל חלק מהחבורה שמקיף אותו ולא מוסיף כבוד לחברה הישראלית בכלל ולדמוקרטיה בפרט. להמשך קריאה.
| | דעות: חיים חליוה: רק בטבריה מי שהיה מבקר לא רוצה ביקורת לפני שנים רבות, אולי שלושה עשורים ויותר, מונה לעיריית טבריה מבקר עירייה לראשונה. היה זה, בועז יוסף, שנבחר בסיוע ובתמיכת צביקה כהן, דאז סגן ראש עיריית טבריה ויו"ר ש"ס. או אז מונה בועז יוסף, למבקר העירייה הראשון. להמשך קריאה.
| | דעות: סיכום שבוע טברייני: רפאל טרבלסי: עשית ולא דבררת כאילו לא עשית! דבררת ולא עשית כאילו עשית? בכניסתו לתפקיד הבין יו"ר ועדה הממונה דאז, מוני מעתוק, את הצורך במינוי דובר לרשות בכדי לידע את תושבי העיר על עשייה, על הודעות מיוחדות ובמיוחד ליצור ולהתעסק בנושאים תקשורתיים וקהילתיים שאין תמיד זמן לראש הראשות להתעסק בהם. להמשך קריאה.
| | משפחה: דר' רבקה מרום ph.d: כל חלום יש לו תקווה אחת ודמעה אחת נפגשתי עם הורים לילדה בכתה ד'. ילדה מדהימה עם שמחת חיים, תלמידה מאוד טובה, חברה טובה. ההורים מספרים שכמעט כל יום בסוף יום נועה חוזרת הביתה ובוכה, מתקשרת להורים שעדיין בעבודה, עם סיפור שהעציב אותה מאוד בבית הספר. להמשך קריאה.
| | | | תרומת ההמונים: חיים חליוה: לא נכנעים לטרור החקלאי - לנעשה למשפחת חקלאים ממגדל, משפחה נורמטיבית, בעל חרוץ ועובד כמו כל חקלאי בגיזום עצים וריסוק. רק שהמדינה לא מסוגלת להגן עליו מהטרור החקלאי, ומהעבריינות בתחום. מתחרה מאחד הכפרים הערביים בגליל מחסל לו את העסק בשיטתיות כבר מעל לשנתיים. להמשך קריאה.
| | |
| |
| 
|
| זהר נוי, אוהב ספרים ותרבות, יועץ תקשורת במדור: ספרים רבותיי ספרים: סיפור רומנטי בלתי נשכח "הפתק" מאת זואי פולביג מבוסס על סיפורה האמיתי של הסופרת – סיפור רומנטי בלתי נשכח על פתק אחד קטן שעשה את ההבדל. מיה פלאוורס, אישה צעירה בת 27, היא עורכת תוכן מבריקה באתר אינטרנט של חברת אופנה מצליחה הפונה לקהל צעיר. היא מוקפת בעמיתים לעבודה, חברות, ומשפחה אוהבת ותומכת. יום אחד רגיל, היא מבחינה בנוסע חדש ברכבת שלה ללונדון.. להמשך קריאה.
|
| |
|
| |
|
| |
| סרטון השבוע: בואו לבקר בטבריה
| | סרטון | | | | | | | |
|
|
|